Nu är det inte långt kvar…

…till tisdag och tillkännagivandet av årets ALMA pristagare. Under tiden har vi en utställning med de nominerades verk som finns i biblioteket. Kim Fupz Aakeson, Eva Eriksson, Lene Kaaberböl, Jan Lööf, Quentin Blake och Lennart Hellsing är några. I 2B är Niki Daly klar favorit, ettorna gillar Barbro Lindgren och äldre elever håller tummarna för Monica Zak. Ganska så spännande!

DSC_0010

3 reaktioner till “Nu är det inte långt kvar…”

  1. 2B har upptäckt Lennart Hellsing senaste veckan. Sitter och skrattar och njuter av alla härliga rim. Fröken fick sjunga en bok idag 🙂

  2. Det är så spännande! Och förutom de svenska känner jag egentligen nästan inte till nån. Med tanke på de underbara bekantskaper jag gjort med de fem senaste årens pristagare HOPPAS jag att det är någon jag inte känner till: så får man en ny vän 🙂

  3. Det är så spännande! Och förutom de svenska känner jag egentligen nästan inte till nån. Med tanke på de underbara bekantskaper jag gjort med de fem senaste årens pristagare HOPPAS jag att det är någon jag inte känner till: så får man en ny vän 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.