Sov gott lilla groda

20150319_092501_resized

Så här fint gjorde förskoleklass FA efter att ha läst Kitty Crowthers ”Sov gott lilla groda”. Många vackra målningar med särskilt utvalda texter, dessutom fyndig rekvisita. Det var en slump att klassen hittade just den boken, men nu vill alla läsa mer av Crowther!

4 reaktioner till “Sov gott lilla groda”

 1. Åh vad roligt att ni sexåringar gillar Kitty Crowther. Hon tillhör våra favoriter bland ALMA pristagarna. Ni har jättemånga härliga böcker att läsa och lyssna till, Är det dag? Böckerna om Ivo och Vera är härliga!
  Vi tycker om Sov gott lilla groda också.
  Hoppas ni får många fina lässtunder i klassen 🙂
  Hälsningar 3B och Ulla

 2. Åh vad roligt att ni sexåringar gillar Kitty Crowther. Hon tillhör våra favoriter bland ALMA pristagarna. Ni har jättemånga härliga böcker att läsa och lyssna till, Är det dag? Böckerna om Ivo och Vera är härliga!
  Vi tycker om Sov gott lilla groda också.
  Hoppas ni får många fina lässtunder i klassen 🙂
  Hälsningar 3B och Ulla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.