4 reaktioner till “Om ”Det röda trädet” för elever”

  1. Till hösten ska jag arbeta med Shaun Tan i min åk 3. Då ska vi titta och lyssna noga på denna film. Tack!

  2. Till hösten ska jag arbeta med Shaun Tan i min åk 3. Då ska vi titta och lyssna noga på denna film. Tack!

  3. Tack!
    Det är så intressant att höra när andra berättar om sin tolkning av böcker. Jag associerade själv inte till flaskpost av bilden med flaskan, och därmed inte heller till svårigheten att få ut sitt meddelande. Men nu blir min läsning lite rikare när jag har en tolkning till.

  4. Tack!
    Det är så intressant att höra när andra berättar om sin tolkning av böcker. Jag associerade själv inte till flaskpost av bilden med flaskan, och därmed inte heller till svårigheten att få ut sitt meddelande. Men nu blir min läsning lite rikare när jag har en tolkning till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.